HABERLER

BEBEK KOZMETİKLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖZELLİKLER



Organik olmayan, organik ya da doğalmış gibi piyasaya sürülen kozmetik ürünlerdeki paraben, ftalat, parafin, sentetik koku verici ve renklendiriciler, kısaca organik yönetmeliğince yasaklanmış hammaddeler, uzun vadede hormon dengesini bozarak ileri yaşlarda alerjiler, sinir sistemi ve üreme sistemi hastalıkları, astım hatta kansere yol açabiliyor.

 Organicare Baby, anne babaların isteklerine kulak verilerek %100 uluslararası ICEA organik sertifikasına sahip ilk Türk bebek bakımı serisidir.

 Organicare Baby ürünleri eczanelerde satılıyor, % 100 organik bebek şampuanı , %100 organik bebek yağı, bebek losyonu ve SPF 50+ güneş koruyucu bebek losyonundan oluşuyor.

Bu ürünleri hassas ve alerjen bünyeli yetişkinler de güvenle kullanıyor.

Özellikle paraben, sıvı parafin (mineral oil) içermeyen. Organicare Baby Oil tümü % 100 organik sertifikalı tatlı badem, üzüm çekirdeği, zeytin, susam, kayısı çekirdeği, lavanta ve ayçiçeği yağ ve özlerinden oluşan uluslararası ICEA damgalı organik formülüyle bebeklerin yanı sıra hanımlar arasında duş sonrası nemlendirici ve hamilelik sırasında çatlakları önleyen özelliğiyle çok popüler.

« Geri